Agua Monchique 9.5 pH

Agua Monchique 9.5 pH - Salinto.nl

Agua Monchique 9.5 pH is een natuurlijk alkalisch mineraalwater met een pH waarde van 9.5. Zo, dat zijn de allerbelangrijkste kenmerken van dit natuurlijke superwater uit de bronnen van Caldas de Monchique in één zin samengevat. Krijg je liever wat minder vaktechnische kennis in één zin; Agua Monchique is één van de lekkerste, natuurlijke mineraalwaters op de markt. Fijne bijkomstigheid is dat het water dankzij Moeder natuur ook nog eens een aantal bijzondere eigenschappen heeft waardoor het goed is voor je gezondheid! En dat is niet het enige…

Alkalisch mineraalwater als smaakbom

Water als smaakbom klinkt vast alsof we iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Dat klopt helemaal! We kijken geregeld héél diep in ons glas Agua Monchique en drinken het niet enkel als gewoon water om onze dorst te lessen. Dankzij de hoge pH-waarde van maar liefst 9.5, heeft dit water uit Monchique de magische eigenschap om smaken te versterken. Dus als je in de zomer graag geniet van infused water kunnen je smaakpapillen zich schrap zetten voor een verrassing. De aroma’s en smaken van de ingrediënten die je toevoegt aan het magische Monchique water zullen véél meer naar voren komen.

Agua Monchique 9.5 pH

Sportief water uit Monchique

Dankzij de pH waarde van maar liefst 9.5, heeft Agua Monchique een aantal voordelen voor de beginnende én de gevorderde sporter. Het helpt verzuring van de spieren tijdens en na het sporten tegen te gaan, waardoor het de mogelijke inspanningsduur verlengt en/of de benodigde hersteltijd voor het lichaam verkort. Ook beïnvloed het de zuurstofopname positief en hydrateert het beter dan energydranken.

Wetenschap en Agua Monchique

De gezondheidsclaims zoals hierboven genoemd, worden door veel sporters onderschreven. Toch heeft wetenschappelijk onderzoek nooit onomstotelijk kunnen aantonen dat het waar is. Wat wél wetenschappelijk is bewezen is dat het drinken van alkalisch water de botten versterkt. Ook draagt het bij aan het versterken van het immuunsysteem en helpt het chronische pijn tegengaan.

Iedereen weet natuurlijk dat water drinken sowieso een gezonde gewoonte is. Het drinken van Agua Monchique is nog nét een beetje gezonder. Het smaakt sowieso naar meer.

Agua Monchique 9.5 pH - Salinto.nl

Monchique water op de (menu-)kaart

Zoals hierboven al te lezen was, zijn er tal van goede redenen om Agua Monchique op de kaart te zetten of op te nemen in het assortiment. Naast de smaakversterkende eigenschappen voor infused water, is de verrassing bij gebruik voor warme dranken zoals koffie en thee minstens net zo smaakvol. Op een zomers terras waar veel fietsers stoppen zal het water uit Monchique een zeer welkome dorstlesser zijn en kunnen de sports bottles zeker een mooie extra verkoop zijn. Ook in sportscholen of bij sportverenigingen is Agua Monchique 9.5 pH zeker een blikvanger.

Natuurwinkels kunnen ook een heel eigen publiek aanspreken. Agua Monchique is niet gealkaliseerd door middel van een verwerkingsproces. Dit water uit de bronnen van Caldas de Monchique heeft van nature zo’n hoge pH-waarde. Een zéér sterk USP.

Agua Monchique 9.5 pH in Nederland

Het volledig beschikbare assortiment Agua Monchique 9.5 pH vind je in Nederland natuurlijk bij Salinto. Naast kleinere orders, bieden we ook de mogelijkheid om Agua Monchique 9.5 pH per pallet te bestellen. Hierbij is het mogelijk om een (of meerdere) afgevuld pallet per verpakkingsformaat te bestellen óf kunnen wij zorgen voor een mixpallet met diverse verpakkingsformaten. Alle flessen en cans zijn vrij van statiegeld en kunnen met het plastic worden gerecycled. De 10 liter bag in box kan gescheiden worden in plastic afval en papier afval.

Agua Monchique 9.5 pH - Salinto.nl

Nog meer over Agua Monchique

Wil je na het lezen van bovenstaande nog meer weten over Agua Monchique? Op Sabores de Portugal geven we een wat persoonlijker inkijkje op waarom wij zo enthousiast zijn over dit Portugese mineraalwater uit Monchique. Wil je ons rechtstreeks meer vragen over Agua Monchique, stuur ons een mail of neem telefonisch contact op.

Weet je dankzij bovenstaand informatie genoeg en wil je direct bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *