Ook als jouw bedrijf iets héél anders doet dan hierboven genoemd, is Salinto er voor jou.

Salinto voor ondernemers

Wij importen en leveren overheerlijke Portugese producten & wijnen aan zakelijke klanten. Dit zijn niet alleen restaurants, maar bijvoorbeeld ook kappers die een heerlijke koffie aan hun klanten willen schenken of winkeliers die hun klanten de lekkerste honing willen aanbieden.

Zakelijke cadeaupakketten

Naast het leveren van Portugese producten voor op een wijn- of menukaart of voor de wederverkoop, bieden wij ook diverse mogelijkheden in cadeaupakketten. Een IT bedrijf dat nieuwe klanten wil verwelkomen, een advocatenkantoor dat aan zijn werknemers een mooi borrelpakket wil geven, een stichting die zijn vrijwilligers met een kleine verrassing wil bedanken voor hun inzet, wij verzorgen cadeaupakketten op maat. Hierbij maakt het niet uit of het om één enkel pakket gaat of dat het om grote aantallen gaat. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Minimale ordergrootte

Voor onze vaste collectie rekenen wij geen minimum order hoeveelheid. Voor speciale verzoeken geldt dit in goed overleg wel. Je kunt onze producten vinden in in de webwinkel. Voor zakelijke klanten gelden uiteraard voordeligere tarieven, waarbij een groter volume in veel gevallen zorgt voor een nóg voordeliger prijs.