Salinto is de naam en reeds sinds 2016 een online begrip als het gaat om het online bestellen van Portugese producten en delicatessen.

Portugal haal je in huis met Salinto

Waar dat in 2016 begon met voornamelijk detailhandel, is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid naar zowel detailhandel als groothandel in Portugese delicatessen. Om alle klanten, groot en klein, zo goed als mogelijk te kunnen voorzien van al het lekkers dat Portugal te bieden heeft, is in 2023 definitief besloten om met Salinto de focus te richten op onze Portugese groothandel. Wees niet getreurd, naast de groothandel kun je ook nog steeds als consument bij ons bestellen of kun je terecht op onze andere website; Sabores de Portugal.  

Portugese groothandel

Het assortiment van Salinto is breed, van dranken tot bacalhau tot non-food, je kunt bij ons alles vinden. Hebben we het niet (standaard) op voorraad of in het assortiment, neem dan contact met ons op. Ook het verzorgen van leveringen van specifieke wensproducten draaien we ons hand niet voor om.  

Enkele producten van Salinto:

Bijzondere producten uit Portugal

Salinto streeft ernaar om het assortiment constant te vernieuwen en uit te breiden. We luisteren graag naar de mening van onze klanten en staan open voor suggesties. Mis je een typische Portugese wijn? Ben je op zoek naar precies dat ene product om je menukaart te kunnen perfectioneren? Misschien wil je wel een specifiek merk dat je spotte in Portugal toevoegen aan je winkelassortiment? Laat het ons weten door te mailen naar info@salinto.nl. We helpen je graag verder.

Happy Sergio | Salinto.nl

Sergio Poucochinho
Executive chef

Nederlands met Portugese roots, maar 100% Portugees in hart en nieren.

Met ruim 20 jaar horeca ervaring in Nederland en Portugal voorziet hij iedere ondernemer van de juiste Portugese smaak voor het beoogd publiek. 

Happy Linda | Salinto.nl

Linda Poucochinho
MVP

Gevallen voor de charmes van de Portugese chef en daarna voor Portugal.
Met ruim 15 jaar ervaring als online ondernemer de spin in het web om het importeren van distrubueren van alle Portugese delicatessen te verzorgen.

Happy-Nomztros | Salinto.nl

Familie team
Allround medewerkers

De backup die ons al vanaf het begin helpt om meer Portugal in Nederland te realiseren.

We mogen onszelf met trots een familiebedrijf noemen. Productfotografie, magazijnbeheer en meer, familie is onze basis. Net als in Portugal.

Happy Chico & Gomez | Salinto.nl

Chico & Gomez
Mascottes

De mascottes van onze Portugese webwinkel voor particulieren Sabores de Portugal.
Denken hier ook een vlerk in de papas te hebben, maar doen hier meestal mee voor spek en bonen. Onderdeel van diverse marketing-acties.